![]() |
||||
|
|
Odcinek 1/2 - The Best Man/The Naked Truth
|
|
09-16-2011, 08:46 AM
|
|||
|
|||
|
Odcinek 1/2 - The Best Man/The Naked Truth
Premiera: 19.09.2011
Kod: W premierowym odcinku zobaczymy ślub Piąchy, przyjaciela Teda. Marshall będzie się uczył jak zostać idealnym ojcem |
|||
|
09-20-2011, 04:19 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Odcinek 1/2 - The Best Man/The Naked Truth
UWAGA TEKST ZAWIERA SPOILERY
(ale temat jest o odcinku, więc wchodzisz na własną odpowiedzialność )O matko ! Od czego tu zacząć !? Odcinek podzielony na dwie części, więc: Część pierwsza w klimatach melancholijnych, dużo rozmyślań, kilka naprawdę fajnych i głębokich tekstów na temat miłości i przeznaczenia, a do tego zabawne sytuacje z wykorzystaniem czegoś podobnego do YouTube. No i akcje z pijanym Marshallem ![]() Widać też, że między Barneyem i Robin mocno iskrzy. Część druga jest fenomenalna !! Masa śmiesznych tekstów i humoru sytuacyjnego. Filmiki z Marshallem jako Beerculesem niszczą totalnie ![]() Pod koniec odcinka przeżyłem dosyć duży szok bo wraca postać, której bym się totalnie w tym serialu nie spodziewał, a która dla wielu z nas była idealną dziewczyną Teda - Victoria. Twórcy pojechali po całości i totalnie mnie zaskoczyli. Jestem chooolernie ciekawy jak sytuacja potoczy się dalej. Sezon 7 wystartował z przytupem i oby trzymał poziom tych dwóch odcinków ! When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
|
|||
|
09-20-2011, 09:15 AM
|
|||
|
|||
|
Aaa. Czy jest mozliwe, zebym jeszcze bardziej poglebila swoje zauroczeniem Neilem? Jak sie okazuje - tak!
Pierwszy odcinek byl calkowicie polechtaniem mojej milosci do paringu Barney&Robin. Ich taniec byl naprawde swietny, a chemie miedzy nimi az czuc. Co do przyszlej zony Barney'a to po wskazowce jaka nam dali tworcy ("Ted, panna mloda chce cie widziec") niemal stuprocentowo pewne jest, ze zona bedzie Robin, ale... ale to byloby za latwe. Dlatego nadal biore pod uwage Nore, ktora moze sie zapytac Teda czy na pewno dobrze robi. Czy mi sie wydaje, czy Punchy'ego gral inny aktor? Mialam takie wrazenie. Drugi odcinek juz mniej mnie podniecil ale nadal byl bardzo dobry. Musze powiedziec, ze Nora mnie strasznie irytuje i nie lubie jej. Pijany Marshall jest nawet lepszy od pijanego Teda. I tekst nowego szefa o calkiem duzym wezu, ktory przynajmniej nie odnosil sie do prawdziwego zwierzecia. Kto chce wiedziec wiecej niech obejrzy sobie Forgetting Sarah Marshall (Chlopaki tez placza).Cos za malo mi Lily. Licze, ze bedzie jakis fajny watek z nia w kolejnych odcinkach. I Victoria..? Bylabym totalnie zaskoczona, gdyby nie to, ze na Twitterze trafilo mi sie w oczy, ze pojawi sie dawna, uwielbiana postac i, ze jest to kobieta. Ale jestem naprawde ciekawa jaki watek dla niej wymyslili. Podobal mi sie tekst z sukienka na pogrzeb dziadka Teda i pod koniec, gdy Marshall mowi, ze chce by jego dzieci zobaczyly kazdy aspekt jego zycia, ale po przemysleniu postanawia jednak poprosic o usuniecie filmiku. Zapowiada sie super sezon, a te dwa odcinki bede na pewno katowala przez ten tydzien by sie nacieszyc. Jak dobrze, ze az dwa!!! ![]() |
|||
|
09-20-2011, 10:47 AM
|
|||
|
|||
|
Dwa świetne odcinki, nie mogę się doczekać na tłumaczenie bo mój angielski nie wystarcza. Mam podobne wrażenia jak Wy, ale nie lubiłem bardzo Victorii, no ale to chyba faktycznie najlepsza z dziewczyn Teda. Marshal i Barney rulezz w tych odcinkach, też liczę na wątek z Lilly.
|
|||
|
09-20-2011, 10:59 AM
|
|||
|
|||
(09-20-2011 09:15 AM)woogirl napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Czy jest mozliwe, zebym jeszcze bardziej poglebila swoje zauroczeniem Neilem? Jak sie okazuje - tak!...Hmmm, czemu mi te dwie części wypowiedzi się łączą ![]() Punchy'ego grał ten sam aktor ale fryzura ciut inna? Odcinki super, będę je tak samo katował cały tydz. Nie podoba mi się powrót Victorii, irytuje mnie to bo wiadomo że ten związek nigdzie nie prowadzi, i w ogóle pojechała do Szwabi gdy ją nikt do tego nie zmuszał, o! ![]() Pijany Marshall super, fajny motyw z wymienianiem przez Barney'a oszustw, ciutkę mało Lilly i Robin na tle tych wszystkich wydarzeń. Osobiście wolałbym jako żonę Barnaby Norę, sam nie wiem ale jakoś już mi z Robin nie pasują do siebie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
|
|||
|
09-20-2011, 11:47 AM
|
|||
|
|||
|
Dla mnie obydwa odcinki były tym na co przez całe wakcje czekałem. W żadnym momencie się nie zawiodłem. No i ostatnia scena w 2 odcinki spowodowała oapdnięcie mojej szczęki na podłogę
. Kompletnie się nie spodziewałem powrotu Victorii. Obydwa odcinki oceniam na 5, nie będę się rozpisywał co mi się podobało bo za duzo tego było. Być może spowodowane jest to tak długą przerwą, że wszystko mi się podobało ale sezon 7 też będzie Legen... |
|||
|
09-20-2011, 12:21 PM
|
|||
|
|||
|
Zanim znalałem stream'a, premiera trwała już 7 minut, ale pomijając ten fakt... Oba odcinki mi się niezwykle bardzo podobały, począwszy od tego jak Lily i Marshall oświadczyli że się spodziewają 6 osoby w paczce, a skończywszy na tym gdy Nora wróciła do Swarlosa. Motyw z powrotem Victorii mnie nie przekonuje, ale zaufam twórcą
![]() Jeśli chodzi o Norę, nawet jeśli (koniec końców) Barney jej nie poślubi, uważam że ta Kobieta byłaby dla niego najlepsza, jeśli sami zapewne zauważyliście, Barney'a Robin raczej nie naprawi, ta robota jest tylko dla Nory. Podoba się ta postać, a sam akcent tej aktorki zajebiście mi się podoba. to czekamy do 26ego
Sweet baby Jesus, Raph is going to hell
![]() |
|||
|
09-20-2011, 12:24 PM
|
|||
|
|||
(09-20-2011 12:21 PM)Raphawsome napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Zanim znalałem stream'a, premiera trwała już 7 minut, ale pomijając ten fakt... Oba odcinki mi się niezwykle bardzo podobały, począwszy od tego jak Lily i Marshall oświadczyli że się spodziewają 6 osoby w paczce, a skończywszy na tym gdy Nora wróciła do Swarlosa. Motyw z powrotem Victorii mnie nie przekonuje, ale zaufam twórcąDokładnie, Nora sprawia, że Barney chce być lepszym człowiekiem. Ogólnie już dawno nie było tak fajnych odcinków, tyle się działo! Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. |
|||
|
09-20-2011, 01:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-20-2011 01:11 PM przez mappi.)
|
|||
|
|||
|
Jak przedmówcy jestem gorącym zwolennikiem Nory.Jak się okaże, że Barney jednak ożeni się z kanadyjką, uronię łzę, i powiem: "dziś umarła jakaś cząstka mnie". Swoją drogą, co się stało z Robin i Lilly? Obie prezentują się okropnie (chodzi mi o wygląd rzecz jasna)
Co do powrotu Victorii, jedyne co potrafiłem wykrztusić zaraz po tym jak podniosłem moją szczękę z podłogi to : "O ku*wa!"
|
|||
|
09-20-2011, 01:11 PM
|
|||
|
|||
|
a mi sie strasznie spodobały te odcinki. przez cały taniec robin&barney miałem ciarki, dużo zabawnych gagów, wszysytko na plus. no i powróciła victoria - więc dobrze stawiałem gdy dostaliśmy info że wróci pewna postać.
uwielbiam ją, szkoda tylko, jak już ktoś wspomniał, że już wiadomo że to do niczego nie prowadzi, pobędą chwile ze sobą i tyle z tego będzie ;<. bardzo chciałbym żeby to nora okazała sie wybranka barneya, uwielbiam ją, jej wypływa na barneya, jej akcent i w ogóle, chociaż w to wątpie, wypadałoby połączyć głównych bohaterów ze sobą...trzeba czekać na następne, a do tego czasu już poleci TBBT
|
|||
|
09-20-2011, 02:02 PM
|
|||
|
|||
|
Właśnie skończyłam oglądać i... jestem zachwycona! Bałam się obniżenia poziomu, ale warto było czekać
![]() Motyw pijanego Marshalla i filmiku - zabawny ale bez powalania na kolana. Mało było Lilly, ale dla mnie to dobrze, bo niezbyt ją lubię. Taniec Barney'a i Robin - miałam ciary na plecach. Wyglądali razem idealnie i ta chemia między nimi *_* Gdy zadzwoniła Nora wkurzyłam się, ale gdy zobaczyłam ją z Barney'em - kurczę, nie umiem zdecydować między nią a Robin. Jest piękna, ma uroczy akcent i nawet gdy się denerwuje to patrzy na niego z taką czułością. Chyba jednak postawiłabym na Norę, to byłby taki powiew świeżości. Ted - mam wrażenie, że zrobił się jakiś taki bardziej pretensjonalny. Ale i tak go lubię A gdy mówił o umierającej nadziei - kurczę, to było fajne.Nie mogę się doczekać na następne odcinki! |
|||
|
09-20-2011, 04:57 PM
|
|||
|
|||
|
Zwróciliścię uwagę na Barney'a gdy było pokazane jak Marshal się upił w kasynie? Ciekawę apropos czego to będzie?
|
|||
|
09-20-2011, 05:01 PM
|
|||
|
|||
|
jak na razie oglądałem tylko pierwszy odcinek i powiem w skrócie... Ten serial nigdy mi się nie znudzi
Taniec Barney'a i Robin znakomity, auto-tune Teda, Marshall pod wpływem alkoholu no i oczywiscie piękna Robin Odbiegając lekko od tematu jak się nazywała piosenka podczas której tańczył Barney i Robin? |
|||
|
09-20-2011, 05:06 PM
|
|||
|
|||
|
To Deee-Lite - Groove is in the heart.
|
|||
|
09-20-2011, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
Cóż mam powiedzieć. Bardzo się się ciesze że już ruszył 7. sezon. Odcinek pierwszy bardzo fajny. Daje 5/6. Miłe rozpoczęcie sezonu.
Drugi odcinek też niczego sobie(Na tyle ile zrozumiałem bez napisów). Stwierdzam, że jestem mile zaskoczony. Najlepszy motyw ogłoszeniem dobrej nowiny na weselu. Wtedy juz nie moglem oddychac ze smiechu. Daje za te dwa odcinki słuszne, pewne oraz zasłużone 5 Czekam na kolejne odcinki.
|
|||
|
09-20-2011, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
Odcinki świetne. Być może po takiej przerwie od nowości, wszystko byłoby dobrze przyjęte, ale ten sezon naprawdę ciekawie się zapowiada.
Jedynie, co sobie teraz wypominam, to to że w oczekiwaniu na nowy sezon przeglądałem spoilery, i powrót Victorii nie był już dla mnie zaskoczeniem, przez co pozbawiłem się podobno fajnego uczucia. |
|||
|
09-20-2011, 06:18 PM
|
|||
|
|||
|
Bardzo dobre rozpoczęcie sezonu. Bardzo lubiałem Victorie w 1. sezonie, mam nadzieję, że w tym również trochę pobędzie. Albo mi się wydaje albo trochę pogrubiała. Ocena początku sezonu: -5/6 ponieważ czegoś mu brakowało.
Mam nadzieję, że reszta sezonu będzie trzymała ten poziom a nawet wyższy. |
|||
|
09-20-2011, 06:43 PM
|
|||
|
|||
(09-20-2011 04:57 PM)shyduo napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Zwróciliścię uwagę na Barney'a gdy było pokazane jak Marshal się upił w kasynie? Ciekawę apropos czego to będzie? Tak, inni zapewne również zauważyli, ale póki co nie ma sensu o to pytać. Pożyjemy zobaczymy
Sweet baby Jesus, Raph is going to hell
![]() |
|||
|
09-20-2011, 07:17 PM
|
|||
|
|||
|
Nie przepadam za Victorią, więc końcówka nieszczególnie mi się podoba. Poza tym oba odcinki zachowały dobry poziom serialu, mimo, że pośmiałem się tylko przy podrywach Barneya na weselu, filmikach toastowych Teda i filmach z Marshallem.
|
|||
|
09-20-2011, 08:25 PM
|
|||
|
|||
|
A więc tak: odcinki genialne, najlepszy to chyba był taniec Barneya i Robin, albo uszkodzona szyja Barneya
Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że odkąd do serialu wprowadzili Norę moim marzeniem jest to żeby to ją właśnie poślubił, ale niestety w 1 odcinku twórdy serialu dali mi wielki dowód na to że jednak nie będzie ona żoną Barneya. Mianowicie na początku tego odcinka Ted zacząl opowiadać dzieciom o tym że Barney miał zadzwonić do Nory. I przy tym użył zdania:"Kids do you remember Nora?" . Moim zdaniem to jednoznacznie wskazuję że ktoś inny będzie miał zaszczyt zaobrączkowac Neila. A wogóle to jak zobaczyłem jak tańczą z Robin to pomyślałem jak by to było fajnie gdyby byli razem znowu i gdy byli tak blisko pocałunku zadzwoniła Nora to rzuciłem kilka wyzwisk w kierunku telewizora z których nie jestem dumny. Ale gdy ją zobaczyłem i usłyszałem jej przepiękny akcent to zmieniłem zdanie. A wy co o tym sądzicie?
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/1/collapse.gif)

)

![[Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg]](http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg)

![[Obrazek: 18654.png]](http://img683.imageshack.us/img683/8805/18654.png)
![[Obrazek: 17525o.jpg]](http://img269.imageshack.us/img269/9887/17525o.jpg)
![[Obrazek: 8787.gif]](http://img.userbars.pl/44/8787.gif)
![[Obrazek: 25560.png]](http://img831.imageshack.us/img831/1444/25560.png)
Ale nie o tym chciałem pisać. Chodzi o to że odkąd do serialu wprowadzili Norę moim marzeniem jest to żeby to ją właśnie poślubił, ale niestety w 1 odcinku twórdy serialu dali mi wielki dowód na to że jednak nie będzie ona żoną Barneya. Mianowicie na początku tego odcinka Ted zacząl opowiadać dzieciom o tym że Barney miał zadzwonić do Nory. I przy tym użył zdania:"Kids do you remember Nora?" . Moim zdaniem to jednoznacznie wskazuję że ktoś inny będzie miał zaszczyt zaobrączkowac Neila. A wogóle to jak zobaczyłem jak tańczą z Robin to pomyślałem jak by to było fajnie gdyby byli razem znowu i gdy byli tak blisko pocałunku zadzwoniła Nora to rzuciłem kilka wyzwisk w kierunku telewizora z których nie jestem dumny. Ale gdy ją zobaczyłem i usłyszałem jej przepiękny akcent to zmieniłem zdanie.
A wy co o tym sądzicie?