Witaj,
zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum!

Odpowiedzi na nurtujące pytania:
Kiedy następny odcinek?
Odpowiedź: Sprawdź tutaj.

Kiedy napisy?
Nie zajmujemy się tworzeniem i dystrybucją napisów. Jest wiele innych stron (np. napisy24.pl), gdzie można na bieżąco śledzić postęp prac.

Gdzie mogę obejrzeć serial?
Jak poznałem waszą matkę Online
Ekipa Forum.

[-]
Współpraca
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Best of Barney Stinson
01-13-2010, 02:08 AM
Video The Best of Barney Stinson

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-16-2010, 01:39 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-16-2010 01:53 PM przez Mickey131.)
RE: The Best of Barney Stinson
Mógłby mi ktoś napisać wszystkie piosenki po angielsku o siostrze Teda śpieane przez barney'a?
Najlepsza moim zdaniem postać w serialu zaraz po Marschallu. Jest genialny. Bez niego serial nie był by śmieszny. Nie da się określić słowami jak wspaniałą ma rolę i jak wspaniale ją gra

"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-16-2010, 08:28 PM
Masz tu te piosenki.

Cytat:2005 (to the tune of "Jingle Bells"): "Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan..."

2006 (to the tune of "We Wish You a Merry Christmas"): "I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked and down on all fours."

2007 (to the tune of The Dradle Song): Ted has a little sister, gets hotter every day. And if I ever I meet her, with her boobies I will play. Everybody! Sister, sister, sister..."

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
01-16-2010, 09:03 PM
dzięki wielkie.

"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story."
01-17-2010, 01:33 AM
(01-16-2010 08:28 PM)hultek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Masz tu te piosenki.

Cytat:2005 (to the tune of "Jingle Bells"): "Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan..."

2006 (to the tune of "We Wish You a Merry Christmas"): "I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked and down on all fours."

2007 (to the tune of The Dradle Song): Ted has a little sister, gets hotter every day. And if I ever I meet her, with her boobies I will play. Everybody! Sister, sister, sister..."

01-17-2010, 12:29 PM
genialne!!!

02-11-2010, 11:55 AM
hmmmm... ostatnio jakoś sam chciałem się zabrać za zrobienie filmiku fajnego, cos konkurencyjnego dla tego: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. tylko, ze ja laik jestem w takich rzeczach, wiec moze ktoś kto to ogarnia i ma chwilę mógłby się zabawić ? konkretniej chodzi o podryw na Barneya z przyszłości ;p odcinek 4x4, sam początek, jakos tam wyciac oba fragmenty, zmontowac i cacko by wyszlo ;p
08-14-2010, 02:14 PM
hahahaha ... Barney rzadzi !! dzieki niemu ten serial nie jest dretwy ;D

It will be LEGEND -wait for it- DARY ... Wink
High Five
08-26-2010, 08:47 PM
mam pytanko czy ktoś ma nagranie z dzwonkiem , które ma Barney na telefonie jeżeli tak to proszę o link Smile

C– Wiemy już jak poznali się Lilly i Marshall, a ty Robin jak się poznałaś z Barneyem?
R– Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, my nie jesteśmy razem.
B– Musiałaś zaprzeczyć aż 16 razy?
05-07-2011, 02:19 PM
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. w pierwszym poście jest link

"ahahahahaha ahaaahaa
So... that's you know, comming along."
01-03-2012, 09:46 PM
mam pytanko co powiedział barney do teda w 12 sekudzie [kiedy mówi where is ....]

[/align]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości