![]() |
||||
|
|
The Best of Barney Stinson
|
|
01-13-2010, 02:08 AM
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
01-16-2010, 01:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-16-2010 01:53 PM przez Mickey131.)
|
|||
|
|||
|
RE: The Best of Barney Stinson
Mógłby mi ktoś napisać wszystkie piosenki po angielsku o siostrze Teda śpieane przez barney'a?
Najlepsza moim zdaniem postać w serialu zaraz po Marschallu. Jest genialny. Bez niego serial nie był by śmieszny. Nie da się określić słowami jak wspaniałą ma rolę i jak wspaniale ją gra "Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story." |
|||
|
01-16-2010, 08:28 PM
|
|||
|
|||
|
Masz tu te piosenki.
Cytat:2005 (to the tune of "Jingle Bells"): "Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan..." |
|||
|
01-16-2010, 09:03 PM
|
|||
|
|||
|
dzięki wielkie.
"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story." |
|||
|
01-17-2010, 01:33 AM
|
|||
|
|||
(01-16-2010 08:28 PM)hultek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Masz tu te piosenki. |
|||
|
01-17-2010, 12:29 PM
|
|||
|
|||
|
genialne!!!
"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story." |
|||
|
02-11-2010, 11:55 AM
|
|||
|
|||
|
hmmmm... ostatnio jakoś sam chciałem się zabrać za zrobienie filmiku fajnego, cos konkurencyjnego dla tego: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. tylko, ze ja laik jestem w takich rzeczach, wiec moze ktoś kto to ogarnia i ma chwilę mógłby się zabawić ? konkretniej chodzi o podryw na Barneya z przyszłości ;p odcinek 4x4, sam początek, jakos tam wyciac oba fragmenty, zmontowac i cacko by wyszlo ;p
|
|||
|
08-14-2010, 02:14 PM
|
|||
|
|||
|
hahahaha ... Barney rzadzi !! dzieki niemu ten serial nie jest dretwy ;D
It will be LEGEND -wait for it- DARY ... ![]() High Five |
|||
|
08-26-2010, 08:47 PM
|
|||
|
|||
|
mam pytanko czy ktoś ma nagranie z dzwonkiem , które ma Barney na telefonie jeżeli tak to proszę o link
C– Wiemy już jak poznali się Lilly i Marshall, a ty Robin jak się poznałaś z Barneyem? R– Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, my nie jesteśmy razem. B– Musiałaś zaprzeczyć aż 16 razy? |
|||
|
05-07-2011, 02:19 PM
|
|||
|
|||
|
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. w pierwszym poście jest link
"ahahahahaha ahaaahaa So... that's you know, comming along." |
|||
|
01-03-2012, 09:46 PM
|
|||
|
|||
|
mam pytanko co powiedział barney do teda w 12 sekudzie [kiedy mówi where is ....]
[/align] |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/1/collapse.gif)

![[Obrazek: znHl6.png]](http://i.imgur.com/znHl6.png)