![]() |
||||
|
|
6 sezon!
|
|
05-26-2010, 10:00 AM
|
|||
|
|||
|
6 sezon!
Jak myślicie - co będzie się działo w 6 sezonie? Macie jakieś wizje? Jak myślicie - jak w ogóle będzie wyglądał 6 sezon?
|
|||
|
05-26-2010, 11:04 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 6 sezon!
ja mam nadzieję, że w końcu będzie coś więcej wiadomo o matce
mi osobiście już za długo tak żyć w niewiedzy ![]() sądzę, że scenarzyści pociągną wątek Lily-Marshall-dziecko no i może coś pod kierunkiem Barney-Robin się będzie działo, takie mam odczucia po obejrzeniu finałowego odcinkamam nadzieję, że będzie tendencja rosnąca odcinków i ich poziomu a nie spadająca
|
|||
|
05-26-2010, 11:36 AM
|
|||
|
|||
|
Na pewno coś o dziecku M&L będzie - no bo na tym się właściwie sezon szósty skończył.
Moje oczekiwania są takie: - Więcej Teda - więcej nawiązań do poprzednich sezonów (High Five, Suit up, Legen...wait for it... dary! itd.) - WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW CO DO MATKI! Liczę też na to, że więcej niż 7 sezonów nie będzie. Co za dużo, to nie zdrowo. x) |
|||
|
05-26-2010, 11:39 AM
|
|||
|
|||
|
do Twojej listy hultek dopisałbym jeszcze - więcej spójności pomiędzy odcinkami.
W starych sezonach podobało mi się też że jakiś odcinek miał miejsce a pod koniec Ted mówił nawiązywał jak to się ma do historii poznania matki. W 5 sezonie było tego mało aczkolwiek pojawiało się - za to jak się pojawiło to raz a dobrze ;D |
|||
|
05-26-2010, 02:31 PM
|
|||
|
|||
|
w 6 mam nadzieje, że już zobaczymy matkę
|
|||
|
05-26-2010, 03:10 PM
|
|||
|
|||
|
Chcę w 6 sezonie:
-zobaczyć matkę -Robin i Barney jako para -Lily i Marshal mają dziecko No i więcej HIGH FIVE, Legendary i Suit up
|
|||
|
05-26-2010, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
jeśli w 6 mamy zobaczyć matkę to dla mnie tylko pod warunkiem że 7 będzie opowiadał o tym jak Ted doprowadził ją przed ołtarz oraz przy okazji nie będziemy mieć pewności że to na pewno będzie matka dzieci Teda
|
|||
|
05-26-2010, 05:36 PM
|
|||
|
|||
|
W szóstym sezonie chcę:
- oczywiście dziecka Lily i Marshalla - więcej, dużo więcej informacji na temat matki! - Barneya, który pozostaje Barneyem ![]() - dużo o Tedzie, bo jak na razie strasznie o nim mało - i może Robin z jakimś nowym facetem ![]() Barney ma zostać sobą, bo jestem przeciwniczką związku jego i Robin. Poza tym on w związku to katastrofa, już to przechodziliśmy.
![]() When I get sad I stop begin sad and be awesome instead. True story.
|
|||
|
05-26-2010, 09:38 PM
|
|||
|
|||
|
Wiek ktoś jaki jest mail do reżysera lub kogoś z zespołu HIMYM?? Chciałbym do nich napisać ale nie wiem gdzie.
|
|||
|
05-27-2010, 08:47 AM
|
|||
|
|||
(05-26-2010 09:38 PM)kubaczek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Wiek ktoś jaki jest mail do reżysera lub kogoś z zespołu HIMYM?? Chciałbym do nich napisać ale nie wiem gdzie. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
05-28-2010, 02:24 PM
|
|||
|
|||
|
Jeśli już chcesz, to wejdź na oficjalną stronę serialu. W kontaktach może będzie jakaś informacja o tym, jednak prawdopodobność, że ci odpiszą jest bardzo mała.
![]() |
|||
|
06-02-2010, 12:24 PM
|
|||
|
|||
|
Ja natomiast chcę żeby 6 sezon był ostatnim. Nic co jest na siłę przeciągane nie jest dobre. Przyjaciele od 5 sezonu zrobili się beznadziejni, Zagubieni od 4, Skazany na Śmierć od 2, itp.
6 sezon (mam nadzieje, że będzie miał 24 odcinki) to idealny moment żeby zakończyć serial i zamknąć go jakąś klamrą. Tym bardziej, że oglądalność furory nie robi. Jak będą go przeciągać to skończą jak Hoży Doktorzy. Żeby nie było, kocham ten serial nad życie i dlatego zależy mi na jego dobru, a dobrze będzie wtedy jak z tego nie zrobią opery mydlanej. When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
|
|||
|
06-02-2010, 04:08 PM
|
|||
|
|||
|
w sumie masz rację. Wolę z 4 razy obejrzeć te same 6 sezonów - niż kolejny nudny
. 6 sezon jako ostatni by pasował. Po ostatnim odcinku 5 sezonu wyszło na to że wszyscy bohaterzy są na dobrej drodze do "ustatkowania się". Tzn Robin nauczyła się wreszcie żyć w związku. marshall & lilly mają mieć pierwsze dziecko - co już tworzy rodzinę ich własną. Ted - Ted od początku był gotowy. A Barney - to osoba przez którą napisałem w cudzysłowiu bo on może nawet nigdy się nie ustatkuje. Chociaż ostatni odcinek 5 sezonu dał do myślenia że będzie z Robin. Tak więc 6 sezon faktycznie to dobry moment na zakończenie. Byle by był bardzo dobry! |
|||
|
06-04-2010, 02:36 PM
|
|||
|
|||
|
Na pewno wątek z dzieckiem wejdzie w życie u Marshala i Lilly.
Ted pewnie teraz jakąś nową laske dostanie, bo w tym 5 sezonie większość był sam. Robin na razie da sobie spokój z facetami po zerwaniu z Toddem Barney, heh on to bez zmiany chyba, tylko będzie dążył do bycia chrzestnym małej lub małego Marshala, a na koniec i tak pewno Ted i Robin zostaną chrzestnymi ![]() Nie wiadomo czy będzie 7 sezon (wtedy by wprowadzili w życie żone Teda już powoli, żeby w końcu się spotkali, zaczęli spotykać, i zakochali w sobie ), ale wątpię, że na 6 serial zakończą, bo pomysłów pewnie mają jeszcze masa na odcinki
|
|||
|
06-04-2010, 04:11 PM
|
|||
|
|||
|
Robin zerwała z Donem, nie Toddem.
|
|||
|
06-07-2010, 10:34 PM
|
|||
|
|||
|
Mi się wydaje, że cały sezon 6 będzie o Barneyu gdyż jak wiadomo strasznie mu zależy na "paczce" czy grupie znajomych i każde związki on strasznie przeżywa no i jego wariackie pomysły będą ukazywane.
Oczywiście będzie też pewnie motyw z przyjaciół, lili nie będzie pewnie dopuszczać barneya do dziecka. I to tyle z moich domysłów |
|||
|
06-08-2010, 12:05 AM
|
|||
|
|||
|
z moich domysłów dla odmiany mam nadzieję że z całym szacunkiem Twoje się nie sprawdzą
. Mam nadzieję że będzie dużo Teda. Jego było za mało w 5 sezonie. Zresztą serial jest o nim . A co do dziecka - Barney już raz miał kontakt z dzieckiem swojego brata I wypadł (chociaż to był króciutki epizodzik) bardzo dobrze . Nie widzę powodu żeby Lily miała go nie dopuszczać do dziecka . Chyba że jak będzie starszy. Albo jak będzie dziewczynką i skończy 18 lat
|
|||
|
06-24-2010, 08:06 AM
|
|||
|
|||
|
Lily i Marshall będą mieli syna
![]() oczywiście wątek z ich dzieckiem, więcej Teda i takie tam.... ale nie chcę by 6 sezon był ostatnim. myślę, że 7 (o ile dobrych) będzie dobrze ![]() ps: podobno ma być jakieś powiązanie z Robin Sparkles.
|
|||
|
06-24-2010, 04:34 PM
|
|||
|
|||
|
Taka ciekawostka: w wywiadzie dla TV Guide Cobie Smulders powiedziała, że Robin w 6 sezonie może okazać się lesbijką. To byłoby dość ciekawe
![]() When I get sad I stop begin sad and be awesome instead. True story.
|
|||
|
06-24-2010, 08:28 PM
|
|||
|
|||
|
ale napewno w wykonaniu scenarzystów HIMYM nie będzie to takie proste i oczywiste
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/1/collapse.gif)

mi osobiście już za długo tak żyć w niewiedzy 

![[Obrazek: znHl6.png]](http://i.imgur.com/znHl6.png)

![[Obrazek: banner6_eqaqrp.png]](http://ifotos.pl/img/banner6_eqaqrp.png)

![[Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg]](http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg)

. 6 sezon jako ostatni by pasował. Po ostatnim odcinku 5 sezonu wyszło na to że wszyscy bohaterzy są na dobrej drodze do "ustatkowania się". Tzn Robin nauczyła się wreszcie żyć w związku. marshall & lilly mają mieć pierwsze dziecko - co już tworzy rodzinę ich własną. Ted - Ted od początku był gotowy. A Barney - to osoba przez którą napisałem w cudzysłowiu bo on może nawet nigdy się nie ustatkuje. Chociaż ostatni odcinek 5 sezonu dał do myślenia że będzie z Robin.