Witaj,
zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum!

Odpowiedzi na nurtujące pytania:
Kiedy następny odcinek?
Odpowiedź: Sprawdź tutaj.

Kiedy napisy?
Nie zajmujemy się tworzeniem i dystrybucją napisów. Jest wiele innych stron (np. napisy24.pl), gdzie można na bieżąco śledzić postęp prac.

Gdzie mogę obejrzeć serial?
Jak poznałem waszą matkę Online
Ekipa Forum.

[-]
Współpraca
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 sezon!
05-26-2010, 10:00 AM
6 sezon!
Jak myślicie - co będzie się działo w 6 sezonie? Macie jakieś wizje? Jak myślicie - jak w ogóle będzie wyglądał 6 sezon?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-26-2010, 11:04 AM
RE: 6 sezon!
ja mam nadzieję, że w końcu będzie coś więcej wiadomo o matce Yeah mi osobiście już za długo tak żyć w niewiedzy Biggrin

sądzę, że scenarzyści pociągną wątek Lily-Marshall-dziecko Yeah no i może coś pod kierunkiem Barney-Robin się będzie działo, takie mam odczucia po obejrzeniu finałowego odcinka

mam nadzieję, że będzie tendencja rosnąca odcinków i ich poziomu Yeah a nie spadająca Wink
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05-26-2010, 11:36 AM
Na pewno coś o dziecku M&L będzie - no bo na tym się właściwie sezon szósty skończył.

Moje oczekiwania są takie:
- Więcej Teda
- więcej nawiązań do poprzednich sezonów (High Five, Suit up, Legen...wait for it... dary! itd.)
- WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW CO DO MATKI!

Liczę też na to, że więcej niż 7 sezonów nie będzie. Co za dużo, to nie zdrowo. x)

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
05-26-2010, 11:39 AM
do Twojej listy hultek dopisałbym jeszcze - więcej spójności pomiędzy odcinkami.

W starych sezonach podobało mi się też że jakiś odcinek miał miejsce a pod koniec Ted mówił nawiązywał jak to się ma do historii poznania matki. W 5 sezonie było tego mało aczkolwiek pojawiało się - za to jak się pojawiło to raz a dobrze ;D
05-26-2010, 02:31 PM
w 6 mam nadzieje, że już zobaczymy matkę Wink
05-26-2010, 03:10 PM
Chcę w 6 sezonie:

-zobaczyć matkę
-Robin i Barney jako para
-Lily i Marshal mają dziecko
No i więcej HIGH FIVE, Legendary i Suit up Biggrin
05-26-2010, 05:09 PM
jeśli w 6 mamy zobaczyć matkę to dla mnie tylko pod warunkiem że 7 będzie opowiadał o tym jak Ted doprowadził ją przed ołtarz oraz przy okazji nie będziemy mieć pewności że to na pewno będzie matka dzieci Teda Wink
05-26-2010, 05:36 PM
W szóstym sezonie chcę:
- oczywiście dziecka Lily i Marshalla
- więcej, dużo więcej informacji na temat matki!
- Barneya, który pozostaje Barneyem Razz
- dużo o Tedzie, bo jak na razie strasznie o nim mało
- i może Robin z jakimś nowym facetem Biggrin

Barney ma zostać sobą, bo jestem przeciwniczką związku jego i Robin. Razz Poza tym on w związku to katastrofa, już to przechodziliśmy.

[Obrazek: banner6_eqaqrp.png]
When I get sad I stop begin sad and be awesome instead. True story.
05-26-2010, 09:38 PM
Wiek ktoś jaki jest mail do reżysera lub kogoś z zespołu HIMYM?? Chciałbym do nich napisać ale nie wiem gdzie.
05-27-2010, 08:47 AM
(05-26-2010 09:38 PM)kubaczek napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Wiek ktoś jaki jest mail do reżysera lub kogoś z zespołu HIMYM?? Chciałbym do nich napisać ale nie wiem gdzie.

EvilEvilEvilPwned
05-28-2010, 02:24 PM
Jeśli już chcesz, to wejdź na oficjalną stronę serialu. W kontaktach może będzie jakaś informacja o tym, jednak prawdopodobność, że ci odpiszą jest bardzo mała.

[Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646800-100-100.jpg] [Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646818-100-100.jpg] [Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg]
06-02-2010, 12:24 PM
Ja natomiast chcę żeby 6 sezon był ostatnim. Nic co jest na siłę przeciągane nie jest dobre. Przyjaciele od 5 sezonu zrobili się beznadziejni, Zagubieni od 4, Skazany na Śmierć od 2, itp.
6 sezon (mam nadzieje, że będzie miał 24 odcinki) to idealny moment żeby zakończyć serial i zamknąć go jakąś klamrą. Tym bardziej, że oglądalność furory nie robi.
Jak będą go przeciągać to skończą jak Hoży Doktorzy. Żeby nie było, kocham ten serial nad życie i dlatego zależy mi na jego dobru, a dobrze będzie wtedy jak z tego nie zrobią opery mydlanej.

When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story Wink
06-02-2010, 04:08 PM
w sumie masz rację. Wolę z 4 razy obejrzeć te same 6 sezonów - niż kolejny nudny Smile. 6 sezon jako ostatni by pasował. Po ostatnim odcinku 5 sezonu wyszło na to że wszyscy bohaterzy są na dobrej drodze do "ustatkowania się". Tzn Robin nauczyła się wreszcie żyć w związku. marshall & lilly mają mieć pierwsze dziecko - co już tworzy rodzinę ich własną. Ted - Ted od początku był gotowy. A Barney - to osoba przez którą napisałem w cudzysłowiu bo on może nawet nigdy się nie ustatkuje. Chociaż ostatni odcinek 5 sezonu dał do myślenia że będzie z Robin.

Tak więc 6 sezon faktycznie to dobry moment na zakończenie. Byle by był bardzo dobry!
06-04-2010, 02:36 PM
Na pewno wątek z dzieckiem wejdzie w życie u Marshala i Lilly.
Ted pewnie teraz jakąś nową laske dostanie, bo w tym 5 sezonie większość był sam.
Robin na razie da sobie spokój z facetami po zerwaniu z Toddem
Barney, heh on to bez zmiany chyba, tylko będzie dążył do bycia chrzestnym małej lub małego Marshala, a na koniec i tak pewno Ted i Robin zostaną chrzestnymi Smile
Nie wiadomo czy będzie 7 sezon (wtedy by wprowadzili w życie żone Teda już powoli, żeby w końcu się spotkali, zaczęli spotykać, i zakochali w sobie Smile ), ale wątpię, że na 6 serial zakończą, bo pomysłów pewnie mają jeszcze masa na odcinki Smile
06-04-2010, 04:11 PM
Robin zerwała z Donem, nie Toddem.

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
06-07-2010, 10:34 PM
Mi się wydaje, że cały sezon 6 będzie o Barneyu gdyż jak wiadomo strasznie mu zależy na "paczce" czy grupie znajomych i każde związki on strasznie przeżywa no i jego wariackie pomysły będą ukazywane.
Oczywiście będzie też pewnie motyw z przyjaciół, lili nie będzie pewnie dopuszczać barneya do dziecka.
I to tyle z moich domysłów
06-08-2010, 12:05 AM
z moich domysłów dla odmiany mam nadzieję że z całym szacunkiem Twoje się nie sprawdzą Razz. Mam nadzieję że będzie dużo Teda. Jego było za mało w 5 sezonie. Zresztą serial jest o nim Smile.

A co do dziecka - Barney już raz miał kontakt z dzieckiem swojego brata Smile I wypadł (chociaż to był króciutki epizodzik) bardzo dobrze Smile. Nie widzę powodu żeby Lily miała go nie dopuszczać do dziecka Razz. Chyba że jak będzie starszy. Albo jak będzie dziewczynką i skończy 18 lat Razz
06-24-2010, 08:06 AM
Lily i Marshall będą mieli syna Razz

oczywiście wątek z ich dzieckiem, więcej Teda i takie tam....
ale nie chcę by 6 sezon był ostatnim. myślę, że 7 (o ile dobrych) będzie dobrze Smile

ps: podobno ma być jakieś powiązanie z Robin Sparkles.

[Obrazek: 6z0y1v.jpg]
06-24-2010, 04:34 PM
Taka ciekawostka: w wywiadzie dla TV Guide Cobie Smulders powiedziała, że Robin w 6 sezonie może okazać się lesbijką. To byłoby dość ciekawe Razz

[Obrazek: banner6_eqaqrp.png]
When I get sad I stop begin sad and be awesome instead. True story.
06-24-2010, 08:28 PM
ale napewno w wykonaniu scenarzystów HIMYM nie będzie to takie proste i oczywiste Razz
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości