![]() |
||||
|
|
Wasze najulubieńsze seriale!
|
|
05-10-2010, 06:23 PM
|
|||
|
|||
|
Wasze najulubieńsze seriale!
Podajcie Wasze top10-15 ulubionych seriali. Krótkie uzasadnienie mile widziane.
![]()
Podzielcie się Waszymi! PS: Uff, się rozpisałem. ;p |
|||
|
05-10-2010, 06:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Wasze najulubieńsze seriale!
1. Dexter - za całokształt. Wszystko mi w tym serialu pasuje, po prostu nie jestem w stanie wymienic slabego punktu!! Poważnie.
2.South Park- postaci, postaci i jeszcze raz zajebisty humor!! SP ma juz tyle odcinkow ze oczywiscie nie kazdy jest tak znakomity, ale wiekszosc niszczy. Na duzy plus takze to ze ten serial zawsze zawiera madry moral, smieje sie z ameryki i ZADEN inny serial nie cieszy sie chyba takim szacunkiem w showbiznesie, bo za to jak jadą tam po ludziach z TV (i roznego rodzaju religiach(!!)) moznaby tworcow skazac na dozywocie ;] Mistrzostwio. 3.HIMYM - nie musze chyba wyjasniac dlaczego. 4. Scrubs - za ten absurdalny wpadajacy w moj gust humor ;] 5. Przyjaciele - poprostu byli swietni. Generalnie jak widac lubie komediowe seriale (na liste moglby dorzucic jeszcze chociazby Diabli nadali). Z "poważnymi" serialami jest już ciut gorzej- jedynie co to kiedys wkrecilem sie w Ostry dyzur, ale jakos zaprzestalem, z kolei kiedys probowalem z Californication i Housem ,ale po kilku odcinkach juz wiedzialem ze to nie to. Teraz byl Dexter i fuck, ciezko bedzie do tego pozioimu cos znalezc, a nastepny Dexter dopiero w pazdzierniku
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. |
|||
|
05-10-2010, 06:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2010 07:37 PM przez Ted_Mosby.)
|
|||
|
|||
|
1. How I Met Your Mother - Jest chyba jedynym serialem gdzie lubię wszystkie główne postacie. Humor w serialu to mistrzostwo świata.
2. Chuck - Idealne połączenie komedii i sensacji. Przepiękna agentka Sarah Walker, ciapowaty ale przeuroczy Chuck, Ellie i Kapitan Świetny, Z pozoru twardy jak głaz agent Casey no i oczywiście cała ekipa z Buymorii. 3. Supernatural - Mam duży sentyment do tego serialu gdyż moja przygoda z serialami właśnie dzięki niemu się rozpoczęła. Serial ma swoje drobne minusy ale to nic. Co mogę powiedzieć o serialu? Hmm? Dwóch braci polujący na różnego typu dziwactwa oraz zbuntowany anioł w to mi graj. 4. Glee - Serial zasługuje na pochwałę w szczególności jeśli chodzi o aranżacje piosenek. Postacie są przerysowane ale to nadaje dodatkowego komizmu serialowi. 5. FlashForward - serial oglądam główne dla agentów Marka I Demitriego oczywiście poza aktorami serial ma coś w sobie takiego, że ciągnie mnie do niego. 6. Greek - Serial o korporacjach studenckich oraz o perypetiach studentów. Jeśli o mnie chodzi nic wymagającego jeśli chodzi o używanie "makówki" ale bardzo dobry by miło spędzić 45 min. 7. The Big Bang Theory - Sheldon! 8. The IT Crowd - Uwielbiam po prostu! 9. Dead Like Me - Serial z przesłaniem. Świetne postacie, życiowe problemy. Zdecydowanie na + 10. Scrubs - Tutaj nie muszę tłumaczyć prawda? 11. True Blood - Bardzo mi do gustu przypadł. 12. Spartacus: Blood And Sand - Krew, nagość i Rozpier* olczyli to co tygrysy lubia najbardziej ______________________________ Miejsca 1-3 zajmują dokładnie takie miejsca reszta seriali przypadkowo. ![]() |
|||
|
05-11-2010, 01:03 PM
|
|||
|
|||
|
How I Met Your Mother - same superlatywy.
Scrubs - humor niesamowity, aktorzy świetnie dobrani, przemyślenia i wyobraźnia JD... .House M.D - uwielbiam te przypadki oraz żarty House'a. Prison Break - bardzo wciągający serial, szkoda że się skończył no ale cóż oglądalność spadła. Lie to me - bardzo fajni aktorzy, poza tym sama mogę się uczyć czy ktoś kłamie .Lost - sezon 3 najlepszy, czasami nawet nie wiedziałam o co w nim chodzi .Wszystko ułożyłam przypadkowo bo nigdy nie mogę wybrać co lubię najbardziej .
|
|||
|
05-20-2010, 05:15 PM
|
|||
|
|||
|
A co z innymi? Dużo ludzi ogląda różne seriale - chociaż 2-3 słówka szepnijcie na jego temat. ;d
|
|||
|
05-20-2010, 05:16 PM
|
|||
|
|||
|
ja osobiście tylko HIMYM. Nie jestem serialo-maniakiem
|
|||
|
05-28-2010, 03:34 PM
|
|||
|
|||
|
OK, mała zmiana, teraz bez uzasadniania, bo mi się nie chce.
![]() 1. Dexter 2. Desperate Housewives 3. Californication 4. How I Met Your Mother 5. Six Feet Under 6. Skins 7. Breaking Bad 8. 24 9. Lie To Me 10. Heroes 11. Prison Break 12. The Big Bang Theory 13. Flash Forward Drobne roszady - po prostu dopiero teraz poznałem Skinsów i ich zajebisty charakter.
|
|||
|
05-29-2010, 11:14 AM
|
|||
|
|||
|
Moje ulubione to:
Jak poznałem waszą matkę - za Teda i Barney'a ![]() Scrubs - super humor, zabawne dialogi i wyobraźnia JD ![]() Dr. Housa - super zagadki i House grającego na gitarze ![]() Californication - Hank i jego podrywy Lie to me - trochę się nauczyłem kiedy ktoś kłamie
|
|||
|
06-04-2010, 10:41 AM
|
|||
|
|||
|
No to ja też opowiem o moich ulubionych serialach
Sex and the city - humor, bohaterki - każda jest inna, ma inne priorytety, pokazują życie z zupełnie różnych punktów widzenia, chyba pierwszy tego typu serial, po prostu lubię go za całokształt ![]() HIMYM - tego na tym forum nie muszę chyba tłumaczyć, bawię się zawsze przy nim przednio, baaardzo lubię tego typu humor, każdy z bohaterów jest moim najulubieńszym ![]() Cold case - bynajmniej nie jest to serial komediowy, ale wymieniając moje ulubione seriale po prostu nie mogę go ominąć; prześwietny motyw z dawnymi, niewyjaśnionymi przestępstwami, retrospekcje, muzyka! HOUSE M.D. - oryginalność, po prostu Californication - podoba mi się nowa odsłona Duchovnego, humor, obsada No, to tyle ode mnie
|
|||
|
06-07-2010, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
1. HIMYM wiadomo o co chodzi mój pierwszy serial w który się zapatrzyłem niczym żmija(możecie wybrac jakie tylko chcecie swoje zwierze np. lew, tygrys, hipopotam) w swoją ofiarę.
2.GLEE - niesamowite wątki trochę upiększone, ale też wprowadza lekką nutkę ciekawości czy wszystkei kłamstwa wyjdą na jaw itp. 3. Przyjaciele - znany serial komediowy od dziecka widuję go w telewizji więc trudn o go nie lubić. 4. Lost - dziwnie się zaczeło pierwszy odcinek oglądałem z Tatą na axn i myśleliśmy że poprostu dwu odcinkowy jest i tak zacząłem mieć jakąś wspólną pasję z ojcem dlatego ten serial też zasługuje na chwałę. |
|||
|
07-06-2010, 08:52 AM
|
|||
|
|||
|
1. Prison Break - ( pierwsze dwa sezony ) za niesamowity klimat oraz świetną fabułę
2. Friends - Humor, gagi i świetnie odgrywający swoje role aktorzy 3. HIMYM - Za Barney'a ![]() 4. Hoży doktorzy - Perry Cox - mistrzostwo świata Więcej na razie nie oglądam, ale mam zamiar zabrać się za Dextera i Spartacusa |
|||
|
07-06-2010, 09:01 AM
|
|||
|
|||
|
1. House M.D.
2. HIMYM 3. Scrubs 4. Friends jakoś tak. może coś przegapiłem "Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story." |
|||
|
07-06-2010, 10:59 AM
|
|||
|
|||
|
1. Na imie mi Earl - za karme...
2. Dexter - za głownego bohatera 3. Scrubs - za Koxa i Stelle P4. Dr. House - za Hous'a Oczywiscie zeby nie bylo na pierwszym ogolnym mejscy jest HIMYM, tylko ze nie jest umieszczony w hierarchii bo jest za wspaniale zeby porownywac go do innych seriali .
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
|
|||
|
07-17-2010, 04:12 PM
|
|||
|
|||
|
1. How I Met Your Mother - Za to że kojarzy mi się z wciąż trwającą młodością, za znakomitą dawkę humoru, za kreację postaci, za to że jest życiowy, za to że to HIMYM.
2. Friends - Za bycie pierwszym amerykańskim sitcomem, który zdobył taką popularność, jest już klasyką, dla mnie poczucie humoru Chandlera, Podrywy Joeya i dziwactwa Moniki zawsze będą legendarne. 3. LOST - Za powiem świeżości w świecie seriali, za ciągłe tajemnice, za historie każdego bohatera, za humor Hugo i Sawyera, za epickie śmierci, za strach gdy wielki napis lost zbliżał się do ciebie z tą muzyczką, no i wreszcie za zakończenie, które według mnie jest jak na razie niedoścignionym najlepszym zakończeniem w historii tego typu seriali. 4. Two And A Half Men - Za Charliego i Jake'a, rozbrajające śmiechem postacie, za swój specyficzny styl, za Sqaba i za inne przypały głównych bohaterów. 5. HOUSE M.D - za co, no jasne że za głównego bohatera, za to jak sprawia że wszyscy go nienawidzą ratując życia i pomagając ludziom. Ponadto za kradnącego dla niego telewizory Foreman'a, za zabawnego, cwanego Chase'a, za Wilsona którego zawsze można porwać oraz za wielki tyłek Cuddy. 6. Inspektor Eddie - Za kapitalny brytyjski humor, za seksowną Sienne Miller, za pięknego psa, i odważnego Pippina. 7. THE O.C - Kultowe życie na fali, z zabawnym, świrniętym Sethem i niegrzecznym, ale starającym się Ryanem, z pięknymi Marissą i Summer. Za Cristmukę i za poruszanie ważnych tematów. 8. Radiostacja Roscoe - bardziej młodzieżowy niż poprzednie, zauważyłem że większość z waszych ulubionych seriali to produkcję młode, wciąż trwające, i miałem dylemat bo Gotowe na wszystko lub Scrubsi to naprawdę przeze mnie lubiane seriale, ale jednak Radiostacją Roscoe, za to że była pouczająca, że miło można było przy niej spędzić czas, za dobre wspomnienia z lat młodości. 9. Weronika Mars - Za tajemnice i intrygi, za świetną Kristen Bell, za jej późniejszą miłość czyli Logana Echollsa którego rodzicom spodobała się moja ksywka, za klimat i za znakomity opening. 10. Charmed - Za girl power, za ciekawe klimaty, za piękne aktorki, i za kolejny świetny opening, może jeszcze za rozpowszechnianie okultyzmu heh. ![]() "Suit Up and respect The Bro Code" and Yeah...It's gonna be Legen...wait for it...dary! |
|||
|
07-17-2010, 07:10 PM
|
|||
|
|||
|
HIMYM - za retrospekcje, Barney'a. Lily, Teda, Marshalla, Robin, za opowieści, humor. ten serial jest legendarny
Scrubs - za dużo mówić... ![]() Friends - humor !
|
|||
|
07-18-2010, 11:32 AM
|
|||
|
|||
|
no Logan ma podobny gust jak ja. zapomniałem dodać o 2 i pół. ale chociaż trochę się tego wstydzę uwielbiałem 7 i 8 a 7 właśnie kończę oglądać wszystkie odcinki na youtubie z dubingiem bo jedna dziewczyna wgrała. jakby ktoś chciał to walcie
"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story." |
|||
|
07-19-2010, 07:46 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-19-2010 07:49 AM przez L-E-G-E-N-D-A-R-Y.)
|
|||
|
|||
|
1. skins
2. himym 3. californication 4. gossip girl 5. scrubs Its gonna be LEGEN....wait for it......DARY
|
|||
|
07-20-2010, 03:55 PM
|
|||
|
|||
|
the vampire diaries dopisuję. oglądam po raz trzeci pierwszy sezon, przyznam, że nie do końca z własnej woli, ale co poradzę, że mama ma obsesję na tym punkcie... ale ogólnie bardzo lubię.
![]() |
|||
|
07-26-2010, 09:57 PM
|
|||
|
|||
|
Szybkie pytanie do hultka- jako ze wkrecilem sie w Desperatki (numer 2 po Dexterze- serio ludzie, ten serial wymiata). Pytanie- sciagane pierwsze 5 serii mialo rozmiar po okolo 8 giga, na necie widze do sciagniecie 6 serie ktora ma 3,4 giga, orientujesz sie czy to dobra wersja bedzie?
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. |
|||
|
07-27-2010, 12:22 PM
|
|||
|
|||
|
Odcinek 20min w dobrej jakości HDTV rip powinien mieć 175mb więc pomóż sobie jakoś przez czas i ilość odcinków
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/1/collapse.gif)

![[Obrazek: znHl6.png]](http://i.imgur.com/znHl6.png)

![[Obrazek: 0635_b393.gif]](http://asset.soup.io/asset/1714/0635_b393.gif)

.

![[Obrazek: 090918himym_barney_robin2.jpg]](http://static.tvguide.com/MediaBin/Content/090914/News/Todays_News_Our_Take/5_fri/090918himym_barney_robin2.jpg)

![[Obrazek: HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg]](http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/HIMYM-how-i-met-your-mother-15646812-100-100.jpg)