Witaj,
zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum!

Odpowiedzi na nurtujące pytania:
Kiedy następny odcinek?
Odpowiedź: Sprawdź tutaj.

Kiedy napisy?
Nie zajmujemy się tworzeniem i dystrybucją napisów. Jest wiele innych stron (np. napisy24.pl), gdzie można na bieżąco śledzić postęp prac.

Gdzie mogę obejrzeć serial?
Jak poznałem waszą matkę Online
Ekipa Forum.

[-]
Współpraca
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak trafiliście na HIMYM?
02-14-2010, 02:10 PM
Jak trafiliście na HIMYM?
W jaki sposób dowiedzieliście się o tym serialu?

Podejrzewam że ja tak jak większość - zobaczyłem na Comedy Central
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-14-2010, 03:45 PM
RE: Jak trafiliście na HIMYM?
Kolega opowiadał non stop o tym, co to Barney nie wyczynia (wtedy nie wiedziałem, o czym on mówi Biggrin), aż w końcu poprosiłem go o nagranie mi serialu na płytkę. Nagrał i... oto jestem. Biggrin

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-14-2010, 10:21 PM
CC tak jak nocoty

"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story."
02-15-2010, 08:42 PM
Ja na Filmwebie gdzieś szperałem i wpadłem na ten serialBiggrin
02-15-2010, 10:04 PM
u mnie to było tak: pewnego razu kumpeli chłopak opowiadał mi na imprezce o tym serialu(bo wpadliśmy w pogaduszki o serialikach ) i żebym się wciągnął w niego to nie pożałuję. Więc tak się stało na drugi dzień podrzucono mi płytki, oglądnąłem se tak dla startu pierwsze 5 odcinków i... dude what a great stuff!!-se pomyślałem, od tamtej pory aż do dziś nie mogę się od tego uwolnić w sumie to nie mam takiego zamiaru Wink
02-16-2010, 01:18 PM
Ze mną było tak:

Seriał był emitowany przez Comedy Central i pamiętam dobrze, że strasznie mnie irytował. Nigdy nie obejrzałem w całości żadnego z odcinków, kiedy tylko trafiłem na HIMYM, natychmiast zmieniałem kanał xD
Aż w końcu ''dojrzałem'' i zauważyłem fenomen tegoż sitcomu ;D Teraz z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.
02-16-2010, 05:55 PM
Ja też omijałem ten serial na CC bo go nie znałem ale jak mi się już bardzo nudziło to obejrzałem i okazało się że to najśmieszniejszy serial na świecie

"Whatever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. True story."
02-16-2010, 06:17 PM
pamietam ten dzień jak dziś:
był słoneczny i wiosenny, jeden z tych, w których problemy stają się mniej problematyczne, wrogowie mniej wrodzy a przyjaciele - wiadomo...śmiechy dzieci za oknem, dziewczyna obok...generalnie cały świat na TAK...

nigdy nie byłem fanem seriali a tym bardziej sitcomów ale na ulubionej stronce z torrentami xxxxxxxxxx pojawił się wpis: HIMYM/Przyjaciele wymiękają/ "nie byłem przekonany ale" + rzeka superlatywów.

myślę sobie: hej co mi szkodzi ściągnąć I sezon...no i tak to wpadłem w nałóg zwany HIMYM Smile

prawdą jest tylko druga część postu...no ale tak genialny sitcom zasługuje na lepszą oprawę Razz
02-16-2010, 07:49 PM
to jeszcze tak urozmaicę temat: piszcie przy okazji jaki był Wasz pierwszy odcinek? Mój ten z wyjazdem do Atlanctic City - pamiętam to jak jeszcze nie kumałem kto jest kto, jakie relacje ich łączą itd Razz
02-16-2010, 09:16 PM
standardowo CC - pamietam, jak kiedys sie obudzialam wieczorem po imprezie i trafilam na ten serial Smile to byla milość od pierwszego wejrzenia Smile
a pierwszy odcinek to jeden z pierwszysch 1 SEZONU Smile
03-18-2010, 04:45 PM
(02-16-2010 09:16 PM)asiaczela napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.to byla milość od pierwszego wejrzenia Smile
Smile

u mnie tak samo. pamiętam, że to był październik 2008, dopiero co dołączyli mi CC do pakietu ;P miałam wtedy fazę na inny serial (tytułu wolę nie podawać) i uważałam, że lepszego w świecie nie ma.
a tu włączam nową stację i proszę. wielka miłość xD to był odcinek "The Pineapple Incident" - dlatego darzę go szczególną sympatią. teraz HIMYM jest dla mnie mistrzostwem, a lepszego i śmieszniejszego serialu nie widziałam jeszcze nigdy. Biggrin

[Obrazek: banner6_eqaqrp.png]
When I get sad I stop begin sad and be awesome instead. True story.
04-15-2010, 02:51 PM
Zaczęłam oglądać regularnie odkąd CC dołączyli do pakietu Cyfrowego Polsatu. Ponad dwa lata wcześniej oglądałam odcinek w którym wystąpiła Britney Spears, ale wtedy nie pomyślałam, by zacząć oglądać regularnie. A w lutym to też była miłość od pierwszego wejrzenia. To był bodajże piąty lub szósty (?) odcinek czwartego sezonu, czyli nieszczęsny ślub Teda. Nie wiedziałam dokładnie o co chodzi, ale i tak śmiałam się jak wariatka. Biggrin
04-16-2010, 09:42 AM
czyli tak jak większość, przez CC ;] pewnie bez tego kanału w Polsce maało kto by wiedział kto to Barney Stioson i jego legendary, btw. dawno sie w to nie bawił Sad
04-16-2010, 01:08 PM
Ja zobaczyłam go na CC dawno temu ale nie za bardzo mi się spodobał.Ale kiedyś obejrzałam maraton z ostatnimi odcinkami 3 serii i tak się to zaczęłoSmile.Jak na CC była przerwa to zaczęłam oglądać odcinki na necie.
04-16-2010, 06:01 PM
Cóż, moim serialem jest Supernatural, ale ponieważ na naszym forum są osoby, które były zachwycone HIMYM, to pomyślałam, że warto sprawdzić, no i obejrzałam wszystko w niecałe dwa miesiące, co jak na mnie jest wynikiem co najmniej wybitnym Wink Polubiłam Barneya i całą ekipę Biggrin i mam nadzieję, że będą mnie bawić jeszcze długo Biggrin
04-17-2010, 02:04 PM
Standardowo z CC, a pierwszy odcinek który widziałem to jak barney z Tedem udawali, że się bili za barem.
04-19-2010, 02:26 PM
ja tez standardowo na CC Razz całe szczęście ze dodali ten program na Cyfr.Polsacie ;]
04-20-2010, 12:54 PM
przez przypadek wpadłem na ten serial gdy szukałem nowych odcinków big bang theory i niemal natychmiastowo zajął miejsce bbt
04-20-2010, 01:13 PM
Na CC. Co ciekawe na początku mi się zupełnie nie podobał.
04-20-2010, 07:32 PM
Oglądałem poszczególne odcinki na CC, mimo braku chronologii i polskiego lektora bardzo mi się spodobał. Kiedyś z braku serialu do oglądania ściągnąłem pilota HIMYM i tak zaczęła się prawdziwa pasja.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości