Witaj,
zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum!

Odpowiedzi na nurtujące pytania:
Kiedy następny odcinek?
Odpowiedź: Sprawdź tutaj.

Kiedy napisy?
Nie zajmujemy się tworzeniem i dystrybucją napisów. Jest wiele innych stron (np. napisy24.pl), gdzie można na bieżąco śledzić postęp prac.

Gdzie mogę obejrzeć serial?
Jak poznałem waszą matkę Online
Ekipa Forum.

[-]
Współpraca
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pani Mosby
02-13-2010, 02:23 PM
Pani Mosby
Kto wg. Was powinien zagrać żonę Teda - matkę jego dzieci? Macie jakieś kandydatki?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-13-2010, 02:53 PM
RE: Pani Mosby
no co ty ;p

wg tego co pisywala jej wspolokatorka to musi to byc niezla.. kurwa ;p
02-13-2010, 03:03 PM
eee no o tym jaka będzie w sumie łatwo mówić - będzie idealna dla Teda a znamy jego ideał.

W tym temacie chodzi mi o aktorki jakie powinny się w nią wcielić ? Może P. Cruz Razz ?
02-13-2010, 03:05 PM
przeciez juz bylo ją z tylu widac ;p to nie Cruz ;p blondynka o ile dobrze pamietam ?;p
02-13-2010, 03:07 PM
chyba brunetka Razz już było w jakimś temacie że Stella była blondynką i dzieci też by miały być blond a tak są brunetami Razz więc brunetkaRazz

mi się wydaje że aktorka i tak nie jest wybrana. Zresztą czytałem że castingi trwają Razz. Może K. Figura Razz
02-13-2010, 07:12 PM
Ja mam kilka kandydatek. Co prawda zawsze się łudzę, że jednak matką będzie Robin ale...
1. Amy Smart - bardzo ją lubię
2. Sandra Bullock - ją też bym widział w roli Mosbeyowej ale chyba za stara dla Tadka.
3. Sarah Lancaster - nie mam uzasadnienia ale najbardziej bym ją chciał zobaczyć w tej roli
4. Jessica Alba <3333 - ale Jess chyba jest ZA sławna do tej roli Smile

[Obrazek: 0635_b393.gif]
|-| Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki. |-| Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-13-2010, 07:23 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-13-2010 07:23 PM przez nocoty.)
apropo sławności - w tej roli widziałbym jakąś małoznaną aktorkę Smile taką "z nikąd" Razz
02-14-2010, 01:43 PM
Dokładnie tak - ładną, zgrabną, brunetkę. Żadne sławy, bo gwiazdkowanie zaszkodziłoby serialowi i na dłuższą metę, mogłoby nie wypalić. Ale jeśli już miała to by być jakaś gwiazdka, to...

Charlize Theron
Jessica Alba
albo... Helena Bonham Carter Biggrin

[Obrazek: znHl6.png]

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02-14-2010, 02:08 PM
byle nie Hannah Montana Razz
02-16-2010, 03:03 PM
Typujecie same sławy, a ja myślę, że będzie to mało znana aktorka, której popularność można będzie porównać do popularności pozostałych aktorów HIMYM.
02-16-2010, 03:53 PM
no to o tym pisaliśmy :)reszta tych aktorek na pół serio
02-16-2010, 05:53 PM
(02-13-2010 07:12 PM)Ted_Mosby napisał(a): Goście nie widzą linków. Zarejestruj się, klikając tutajby móc widzieć linki.Co prawda zawsze się łudzę, że jednak matką będzie Robin ale...

heh bekaBiggrin mam tak samo...
ale bez żartów - raczej nie będzie to znana twarz...także typuję jedną z nieodkrytych piękności wielkiej równiny amerykańskiej Razz...zresztą, sporo się ich już przewinęło w kontekście podbojów barneya
02-16-2010, 07:27 PM
nie moze Robin ;p przeciez ile to razy bylo, ze to ciocia Robin ;p i wujek Barney ;p
02-16-2010, 07:47 PM
teraz po tym jak był epizod z mieszkaniem żony Teda nie ma sensu się upierać przy Robin. Mi się wydaje że jak już to bardzo prawdopodobne póki co że Robin będzie jeszcze na końcu z Barneyem. Ale to nie o tym temat...
02-16-2010, 11:48 PM
no ale dziwi mnie to, ze będzie to taka no szmata ;p z tego co jej wspolokatorka mowila ;p zawsze myslalem, ze Ted zwiąże się z kimś pokroju wlasnie Stelli ;p spokojna, opanowana, ladna ;]
02-17-2010, 07:59 AM
no ale nie rozumiem czemu tak piszesz w ogóle. Przecież ona powiedziała że tylko tak o niej powiedziała bo ma kompleks swojej współlokatorki bo jest miła ładna itd itp i mężczyźni do niej lgną?
02-17-2010, 12:08 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-17-2010 12:08 PM przez xxl.)
e tam kompleks, przeciez mowila, ze faceci do niej lgnąąąąąąą, ze zmienia ich czesto, i ze jak ona tylko kogos pozna a ten ktos zobaczy jej wspolokatorke to ja zostawia i sie bierze za tamtą ;p

olaboga, ale post napisalem niezrozumialy xd
02-17-2010, 04:08 PM
ja wszystko rozumiem Razz. Nie no ja bym to inaczej interpretował Smile. Że po prostu ona to trochę przejaskrawiła, przerysowała. Może lgną się nią interesują ale nie ma szczęścia do nich? Na dobrą sprawę podobnie jest z Tedem. Na brak zainteresowania nie może narzekać a jakoś nie może znaleźć szczęścia. Może tak jest z jego żoną. Zaraz nie musi być latawica... Razz po za tym napewno scenarzyści jeszcze do tego wrócą prędzej czy później
02-18-2010, 12:48 PM
nocoty - ująłem to w trybie warunkowym: fajnie byłoby gdyby itd., lub third conditional 0%- na spełnienie także, nikt się tutaj nie upiera
zresztą dla mnie wciąż robin (z I, II i III serii) to idealna kandydatka dla teda, i nic tego nie zmieniSmile
amen
02-18-2010, 03:42 PM
napisałem że nie ma sensu się upierać - nie że Twój upór nie ma sensu. Piszałem ogólnie ponieważ na wielu stronach ludzie nadal piszą że oni i tak będą razem Smile.

Ja uważam że znajdzie się lepsza Razz
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości